Overslaan ga naar hoofdinhoud

Horeca Team Manager

Zwolle, Overijssel - Ontdek meer over deze locatie Leiderschap & Management Fulltime

Vacature omschrijving

Wie je bent

Wil jij een kijkje nemen in de keuken van IKEA? Waar kan dat beter dan bij IKEA Food!
Als Teammanager IKEA Food ligt jouw focus op het restaurant. Je bent direct verantwoordelijk voor de aansturing van het Food team, de commerciële doelen en de commercialiteit van Food in de winkel. Dit doe je samen met je collega teammanager. Je bent daarnaast dagverantwoordelijke voor de afdeling Food, dit doe je in de rol van dagmanager.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
· Je hebt HBO werk- en denkniveau
· Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers en helpt ze bij hun ontwikkeling
· Je beschikt over leidinggevende ervaring in de Horeca of hospitality
· Je hebt lef, ondernemerschap en durft out of the box te denken
· Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8:00 en 22:00 uur, ook in het weekend)

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In de rol van Teammanager IKEA Food (Horeca) kan jij jouw eigen ondernemerschap kwijt en ben je medeverantwoordelijk voor de voedselveiligheid voor alle gasten in ons IKEA restaurant. Je geeft leiding aan een team van 20 tot 25 collega’s en houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: Je start de dag op met je team van medewerkers en checkt of alle bestellingen zijn binnengekomen. Tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding op de middag bereid je een verbetervoorstel voor die je ’s middags in een werkoverleg aan je collega’s presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om je team te coachen en de gasten te helpen.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Zwolle werken meer dan 320 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
· Een goed salaris aangevuld met o.a. een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen, een eventuele bonus, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en personeelskorting.
· Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief.
· Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina)

Wij kijken uit naar je sollicitatie!