Overslaan ga naar hoofdinhoud

Aftersales Generalist - Customer Support Center - 36h

Zaventem, Belgium - Ontdek meer over deze locatie Klantenservice Fulltime
Solliciteer

Vacature omschrijving

Wie je bent

Als Resolutions Specialist heb jij:

- Het vermogen om de behoeften van de klant te begrijpen en relevante oplossingen voor te stellen die de klanttevredenheid vergroten en potentiële conflicten te beheersen en onschadelijk te maken
- Een passie om klanten te ontmoeten, met hen in contact te komen en empathische oplossingen te bieden voor hun behoeften
- Energie krijgen door uitstekende klantenservice te bieden en zowel individuele als teamdoelen te bereiken
- Een natuurlijke fit met onze kernwaarden en visie om een beter dagelijks leven te creëren voor de vele mensen
- Het vermogen om correct, zelfverzekerd en duidelijk te communiceren in het Nederlands, het Frans is een plus.
- Een algemene kennis van klantgedrag en klantbetrokkenheid via verschillende kanalen
- Het vermogen om met anderen in een team samen te werken en open te staan voor de uitwisseling van kennis en ideeën
- Het vermogen om met moderne tools en systemen te werken in een snel veranderende winkelomgeving en meer dan één taak tegelijk te beheren
-
Herken je jezelf niet in alle punten, dan kan het zijn dat je alsnog een uitstekende kandidaat bent voor de functie. Wij vinden het belangrijk om op lange termijn te denken en te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Je verantwoordelijkheden

In deze rol zal je :

- Klantenondersteuning van hoge kwaliteit bieden via alle externe kanalen; telefoon, chat, e-mail & sociale media. Op die manier verzeker je een uitstekende klantervaring en vertrouwen in het merk IKEA.
- Praktische oplossingen bieden voor diverse klantenvragen (waaronder vragen rond leveringen, garanties, installaties, keukens, kwaliteitsproblemen, etc.), waarbij je blijk geeft van een klantgerichte en oprecht empathische benadering in elke interactie met de klant, om de klanttevredenheid te maximaliseren.
- Bij het eerste klantencontact zorg jij ervoor dat een negatieve klantenervaring omgezet wordt in vertrouwen en dat we de klant terugwinnen. Dit doe je door van bij het eerste moment een oplossing te bieden aan de klant en gemaakte afspraken na te komen. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor je eigen dossiers die van bij het eerste contact tot de oplossing opvolgt.
- Gebruik maken van conflicthantering technieken bij klantencontact om bij te dragen aan een vlotte en positieve interactie die de klantloyaliteit bevorderd.
- Verantwoordelijkheid nemen om te beslissen wanneer je net dat beetje extra wilt doen. Je stelt je prioriteit altijd in functie van de klantervaring en het kostenbewust handelen
- Bijdragen aan het stellen en bereiken van persoonlijke doelen die aansluiten bij en bijdragen aan de doelstellingen van de unit, de functie en het team.
- Actief op zoek gaan naar informatie over IKEA producten en diensten om op de hoogte te blijven van zakelijke prioriteiten en activiteiten, terwijl je de mogelijkheid behoudt om direct en indirect bij te dragen aan de verkoop.
- Feedback geven over verbeterbehoeften, zodat alle collega's over de kennis beschikken om aan de behoeften van de klant te voldoen.
- Leg relevante klantinformatie vast en deel deze zodat andere onderdelen van IKEA de klantervaring kunnen verbeteren.

Ons team binnen IKEA

At IKEA it’s all about our customers, and in Customer Relations we build and retain long-lasting relationships with new and existing customers in a multichannel retail environment. We’re a diverse team that work together to ensure a positive and joyful experience for all IKEA visitors and customers: we set up services, gather feedback and make things right! Our modus operandi is to connect to people by listening to their personal needs and to create genuine interactions. We’re a bunch of people who are truly passionate about people!

Solliciteer nu!

Bij IKEA geven we je graag de ruimte om je eigen ontwikkeling en groei in handen te nemen. Wij geloven in ondernemerschap en initiatief en willen het je gemakkelijk maken. In de eerste paar weken/maanden krijg je een ontwikkelingsplan in 5 stappen aangeboden om je op weg te helpen, met voldoende persoonlijke ruimte om de leermomenten te creëren die je nodig hebt.
Wij bieden deze structuur en een ondersteunend netwerk van collega's die ervoor zorgen dat je je in deze situatie op je gemak voelt en je de tijd krijgt om te leren, fouten te maken en je te ontwikkelen.

Naast een competitieve verloning bieden wij je:

- Eco Voucher
- Eindejaarspremie, vakantiegeld en sector premies
- Een toeslag woon-werk verkeer met een bijkomende toeslag indien je met de fiets komt
- Private leasing van een elektrische fiets, we geven je graag een duwtje in de rug
- Een uitgebreide hospitalisatieverzekering
- Een private ongevallen verzekering
- Pensioensparen
- Een verlof spaarplan: kies zelf hoe jij je late uren (vanaf 18u) laat uitbetalen: een toeslag op je salaris of in vakantie uren
- We bieden je extra – legale vakantiedagen, senioriteitsverlof en een voor onze voltijdse collega’s 6 bijkomende verlofdagen
- Een kantine waar je aan zeer democratische prijzen lekker kan eten
- IKEA Tack! Loyaliteit premie, een bijkomende storting in je pensioensparen op basis van onze wereldwijde resultaten en jouw loyaliteit aan IKEA
- ONE IKEA Bonus: een bijkomende bonus op basis van de resultaten van jouw winkel
- IKEA Benefits at work: een mooie korting bij verschillende welbekende merken en winkels
- IKEA personeelskorting 15% op al je aankopen
- Teamuitjes & personeelsfeesten, omdat samenzijn voor ons heel belangrijk is
- Een leuke extra bij wettelijk samenwonen/trouwen/geboorte/pensionering om deze mooie momenten te vieren

Wij bieden je een uurrooster 6 weken op voorhand aan, dit om je werk-privé beter te plannen. Onze klantendienst sluit om 20:15u (vrijdag 21:15u).