Overslaan ga naar hoofdinhoud

Verkoopmedewerker keukens (12 uur)

Utrecht, Utrecht - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Parttime

Vacature omschrijving

WHY WE WILL LOVE YOU

Een keuken verkopen is een heel proces: de juiste vragen stellen, ontwerpen, adviseren en verkopen. Lijkt het je gaaf om dé droomkeuken voor jouw klant te kunnen realiseren? Dan is dit je baan! Met deze vacature zoeken we kandidaten voor 12 uur in de week.

Heb jij een hoge commerciële drive, goed ruimtelijk inzicht, kun je de wensen van de klant omzetten in een ontwerp en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in deze bijbaan als keukenverkoper bij IKEA Utrecht? Ben je helemaal up-to-date wat betreft de laatste woontrends en geeft luisteren, meedenken en adviseren je energie? Kennis van keukens is niet nodig: je krijgt bij ons een interne opleiding!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
- Je bent klantgericht: je hebt een open en professionele uitstraling, je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden en doet er alles aan om de beste klantervaring te garanderen
- Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voor ogen;
- Je bent flexibel inzetbaar, je zult vooral werken in de avonden, op weekenddagen en feestdagen
- Je leert snel en neemt zelf verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn
- Je kunt makkelijk omgaan met verschillende computersystemen en bent goed met cijfers en maten
- Je bent een teamplayer
- Je bent op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie, of een baan die je kunt combineren met je eigen onderneming
- Je wilt voor langere tijd bij ons aan de slag

A DAY IN YOUR LIFE WITH US

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.
Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem/haar met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een keukentekening te laten maken. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help je nog een laatste klant bij het uitzoeken van een kraan.

OUR TEAM WITHIN IKEAWAT VERDER BELANGRIJK IS

'- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.18 p/u. Op doordeweekse avonden na 19 uur verdien je €13,98. Op de zaterdag avond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €22,36. (Deze bedragen zijn bruto per uur
- Een rooster via de app vier weken van te voren en de leukste collega’s.
Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waarom past een baan van 12 uur bij jou?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales Keukens?
- Waarom ben jij het commercieel talent wat wij zoeken?
Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

* als onderdeel van deze sollicitatie wordt je gevraagd een pitch voor te bereiden

Wij kijken uit naar je sollicitatie!