Overslaan ga naar hoofdinhoud

Deputy Team manager Sales

Utrecht, Utrecht - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Fulltime

Vacature omschrijving

Wie je bent

Ben jij ondernemend en heb jij passie voor woninginrichting? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor? Wil je werken in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan? Dan is dit Traineeship bij IKEA Utrecht een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten!
In het traneeship word je binnen 1 jaar klaargestoomd tot Teammanager binnen ons Sales team en zorg je samen met je collega Teammanagers voor een commerciële afdeling en een prettige winkel ervaring voor de klant.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je haalt energie uit het behalen van resultaten en het inspireren van je team om dit ook te doen.
-Je bent ambitieus en staat open om jezelf te blijven ontwikkelen en binnen 5 jaar deel uit te maken van ons Management team als bijvoorbeeld Sales Manager, op ons hoofdkantoor te werken of internationaal een functie te bekleden.
-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken.
-Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

Een dag met ons in jouw leven

Als Trainee Teammanager Sales ondersteun je de teammanager sales en zorg je er samen voor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt. Je bent verantwoordelijk voor een klein team, en samen met hen zorg je ervoor dat klanten goed advies krijgen, begeleid worden in hun aankooptraject om uiteindelijk hun woonwens te realiseren! Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling en coaching van jezelf en je team, waarmee je ook veel samenwerkt op de vloer. Je bent op zoek naar commerciele kansen, maakt een actie plan voor je afdeling en stelt sales doelen.

Je start in ons landelijke opleidingsprogramma, waar je samen met andere trainees binnen IKEA jezelf naar een hoger niveau tilt als leidinggevende. Het programma bestaat uit 10 trainingsdagen met verschillende modules die zich focussen op zowel People als Business.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een startsalaris tussen €2200 en €2400 bruto per maand aangevuld met o.a. avond- en weekendtoeslagen, vakantietoeslag, een dertiende maand, personeelskorting en een eventuele jaarlijkse bonus.
-Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
-Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) aan wat jou aantrekt in deze vacature.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je solliciatie!