Overslaan ga naar hoofdinhoud

Kundeservicemedarbejder til Retur og Reklamationsafdelingen, 20 timer pr. uge, Taastrup

Taastrup, Denmark - Ontdek meer over deze locatie Klantenservice Fulltime

Vacature omschrijving

Derfor er vi helt vilde med dig

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at give vores kunder god service, når de kommer med en reklamation eller returvarer. Her er det vigtigt, at du har lyst til at kigge vores kunder i øjnene og møde dem på en naturlig, ærlig og ligefrem måde. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du er serviceorienteret, har lyst til at møde mange kunder og er klar med et smil til dem alle.

Vi lægger desuden vægt på at du:
• Er imødekommende og kan sætte dig i kundernes sted – også i pressede situationer
• Kan bevare roen og overblikket samt kommunikere tydeligt med vores kunder
• Er disciplineret, har ordenssans og øje for detaljen
• Er god til tal, IT og en dygtig problemløser

En dag I dit liv hos os

Din fornemste opgave i returafdelingen er at servicere de mange kunder, der kommer til returafdelingen, så de oplever det som hurtigt, nemt og positivt at få hjælp til reklamation og ombytning af varer. Som medarbejder i returafdelingen vil din arbejdsdag bl.a. bestå af:

• At hjælpe kunderne med reklamationer og ombytning af varer
• At hjælpe til i vareudleveringen med udlevering, hjemtransport og håndtering af fragtordrer
• Ad hoc opgaver såsom at vedligeholde og rydde op i de forskellige kundeområder i afdelingen

Vores team i IKEA

Returafdelingen er en del af vores kundeserviceafdeling, som er en stor afdeling med et rigtig godt kollegialt sammenhold. Vi har mennesket i fokus og bestræber os hver dag på at skabe en bedre hverdag for os selv og vores kunder, ved at være smilende og hjælpsomme. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Sofie Sørensen, sofie.sorensen@ingka.ikea.com, ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 20 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider med både dagsvagter og aftenvagter. Du skal forvente at have 1-2 lukkevagter per uge samt arbejde hver 2. weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen.
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale.
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater.

Vergelijkbare vacatures

Al onze beschikbare vacatures bekijken