Overslaan ga naar hoofdinhoud

Winkel Medewerker Kassa

Son, Netherlands - Ontdek meer over deze locatie Klantenservice Parttime

Vacature omschrijving

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar een collega voor de afdeling Customer Relations voor 24 uur. Bij deze afdeling sta je oa bij de kassa, klantenservice, bij de ballenbal en bij het uitgeven van de click en collect goederen.

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je element als je bezoekers een geweldige klantervaring kunt laten beleven.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
- Je bent klantgericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- Je bent een echte teamspeler en snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop;
- Je bent stressbestendig
-Je bent 24 uur inzetbaar over 4 dagen verspreid en flexibel inzetbaar op doordeweekse dagen, weekenddagen en vakanties.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Elke week bezoeken duizenden mensen onze vestiging en het uitgangspunt van onze afdeling is dat we deze bezoekers een geweldige klantervaring laten hebben. De gebieden binnen Customer Relations zijn o.a.: kassa, Småland, goederenuitgifte, klantenservice- en transportbalie, buitenterrein en shopping tools (zoals het aanvullen van de potloodjes, gele tassen en winkelwagens).

In deze functie zal de focus komen te liggen op de zelfscan kassa's, goederenretour en het klick en collect proces .Verder moet je ook inzetbaar zijn voor verschillende deelgebieden van de afdeling.
Niet een dag is hetzelfde en dat vind jij nu juist zo aantrekkelijk. Of je nou achter de kassa zit, bij de klantenservice staat, de klant zijn bestelde producten overhandigt, jij maakt er een waanzinnige dag van!

Bekijk de UPPVLOG van Rens onderaan deze pagina zodat je kan zien welke werkzaamheden er zoal voorkomen op de afdeling.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als verkoopmedewerker en ontvang op basis van 24 uur per week:

-Een bruto uurloon van € 12,87. Dit geldt voor medewerkers van 18 jaar en ouder. Als je jonger dan 18 jaar bent, val je in onze jeugdschalen. 
-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. In dat geval ontvang je een uurloon van €15.01 per uur.
-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor deze functie betekent dit een salarisverhoging van 4.5% .
-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
-Vanwege de hoge kosten voor levensonderhoud en energiecrisis ontvang je tijdelijk een hogere korting van maar liefst 30% op diverse artikelen in onze Swedish Food Market en duizenden energiebesparende producten.
-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.