Overslaan ga naar hoofdinhoud

Vakantiekracht IKEA Eindhoven

Son, Noord-Brabant - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Fulltime

Vacature omschrijving

WIE JE BENT

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben je minimaal vier aaneengesloten weken beschikbaar? Bij IKEA in Eindhoven zoeken we vakantiekrachten voor de afdelingen Logistiek, Sales, Circular Hub (Koopjeshoek) en Customer Relations. Je kan de hele zomerperiode fulltime bij ons werken, als je dat wilt. Het mooiste komt nog... als het je bevalt bij IKEA, kan je na de zomer ook blijven werken bij ons! Dat kan zeker bij de IKEA Food (Horeca) afdeling of misschien is er nog een plekje ergens anders in de winkel.

Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, van de vroege ochtend tot de late avond en er wordt ook in het weekend gewerkt. Goed om te weten: er gelden toeslagen op verschillende momenten in de avonden en het weekend, die op kunnen lopen tot 100%. Klinkt goed? Lees snel verder en reageer.


Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
Je bent in de periode van 15 juni t/m 31 augustus beschikbaar.
Je hebt een open houding en ook en blijft altijd vriendelijk.
Je houdt van de hectiek op een drukke dag bij IKEA.
Je steekt je handen uit de mouwen; ook fysieke taken neem je op je.
Je houdt ervan om samen met de rest van het team de schouders eronder te zetten.
Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
Je bent flexibel inzetbaar; zowel doordeweeks, avonden en in het weekend.
Je hebt de ambitie om langer dan de zomervakantie bij IKEA te blijven werken; wellicht wel bij de afdeling IKEA Food (horeca).

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker van IKEA ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke klantervaring, die je kan bieden. Elke afdeling heeft hiervoor zijn eigen werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld bij Logistiek aan het bijvullen van de vakken, Sales zorgt o.a. voor het actief benaderen van de klant en Customer Relations is het laatste aanspreekpunt van de klant bij de kassa of buitenterrein.

Sales: Je helpt de klanten hun aankoopbeslissingen zo goed mogelijk te maken. Zorg je voor de juiste beprijzing, zodat de kanten zoveel mogelijk zelf de benodigde informatie over de producten kunnen vinden. Je benadert de klanten actief en houdt tussen de klantenvragen door, de afdeling netjes door de producten representatief te showen.

Logistiek: Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier bijgevuld worden, dit betekent netjes en veilig. Met name zal je dit fysieke klusje tussen 6 en 10 uur in de ochtend doen. Samen zorgen we ervoor dat de winkel klaar is om de klanten te begroeten. Na 10 uur zal je helpen met het verzamelen van de bestelde orders van onze klanten, die opgehaald of thuisbezorgd worden. Na 22 uur begint het proces waarin we de voorbereidingen treffen voor het vullen van de winkel voor de volgende ochtend.

Customer Relations: Jij werkt aan een optimale service voor de klant. Dit doe je op verschillende gebieden in de winkel; zo kan je werken bij de kassa, buitenterrein (het verzamelen van de karren) of bijvoorbeeld het aanvullen van de shoppingtools (zoals gele tassen en meetlintjes), zodat de klant deze kan gebruiken tijdens een prettige winkelervaring. Ook kan je terecht komen bij ons externe magazijn, waar je klanten hun aangekochte goederen overhandigd.

Circular Hub: Als medewerker Circular Hub (koopjeshoek) heb je de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de koopjeshoek. Aspecten als milieu staan hoog in het vaandel. Daarnaast ben je in de Circular Hub ook bezig met: het her-verpakken van producten of het opbouwen van meubelen voor de Koopjeshoek, waar je de klant helpt met de aankopen hiervan. Een zeer diverse plek waarin je schakelt tussen veel verschillende taken, van kwaliteitscontroles tot verkopen in de koopjeshoek.Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

In de weken dat jouw collega’s genieten van een welverdiende vakantie, is dit het moment waarop jij kan laten zien, waarom je geschikt bent als medewerker van IKEA. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten:

Een bruto uurloon van minimaal € 10,89,- (vanaf 21 jaar)
Toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%.
Je werkt in een gezellig team met leuke collega’s 
Een eventueel contract na de zomerperiode als het werken bij IKEA van beide kanten goed bevallen is.

OP DONDERDAG 17 JUNI HOUDEN WE EEN SELECTIE-EVENT VOOR DEZE VACATURE. HOUD ER REKENING MEE DAT JE GESPREK TUSSEN 17 EN 21 UUR ZAL PLAATSVINDEN. DIT ZAL DIGITAAL ZIJN, JE HOEFT HIERVOOR NIET NAAR IKEA TE KOMEN.

Verloop van de selectieprocedure:
- Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken bij IKEA Eindhoven? Fantastisch! Upload je CV en/of motivatiebrief.
- In de daaropvolgende stap zullen we je een aantal schriftelijke vragen stellen. Geef hierop zo specifiek mogelijk antwoord.
- Verder is een telefonische screening onderdeel van de sollicitatieprocedure.
- Als je door de eerste selectieprocedure bent, zal je via de mail uitgenodigd worden voor het virtuele wervingsevent van 17 juni wat tussen 17-21 uur zal plaatsvinden. Hou die datum nu alvast vrij in je agenda!
- Je hoeft echt niet de hele avond aanwezig te zijn. Je online sollicitatiegesprek zal ongeveer 45 minuten duren op 17 juni ergens tussen 17-21 uur.
- Een paar dagen voor het event krijg je een tweede mail met de exacte tijd waarop je verwacht wordt. Hierin zit ook de link naar het onlinegesprek (Microsoft Teams).
- Ben je door de virtuele wervingsselectie? Dan nodigen we je uit voor een gesprek in de winkel en hier hoor je gelijk of je bent aangenomen.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!