Overslaan ga naar hoofdinhoud

Teamleader, Center Parcel Unit (CPU), IKEA Torsvik

Jönköping, Jönköping County - Ontdek meer over deze locatie Leiderschap & Management Fulltime

Vacature omschrijving

VEM ÄR DU

Du ser lite annorlunda på saker och ting. Det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än det som står på ditt CV. Vi utmanar dina färdigheter och låter dig växa. Kom och se saker lite annorlunda med oss.
Om dig
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla människor. Du leder genom det goda exemplet och känner engagemang för det administrativa arbete som tillkommer rollen att ha personalansvar. Du drivs av att påverka din egen arbetssituation och företagets framtid, och tror att det mesta går att uppnå – tillsammans. Du har ett helhetstänk, är kundfokuserad och är inte rädd för att ta initiativ. Du har förmågan att kommunicera din åsikt och se möjligheter istället för problem. Du trivs i en föränderlig miljö och är bra på att bygga förtroendefulla relationer med människor omkring dig. Vi ser att du som söker har något eller några års dokumenterad ledarerfarenhet.

• Du är resultatinriktad, och delegerar ansvar för att se dina medarbetare växa i sina roller.
• Du har ambitionen att växa med IKEA och ta ytterligare steg i ditt ledarskap.
• Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska.

Mångfald är inte bara ett vackert ord utan en del av vår vardag. Hos oss har blandningen av olika människor lett till bättre idéer, klokare beslut och en roligare arbetsmiljö. Ett av våra mål är att ha minst 50% kvinnliga chefer – vi är inte där ännu!

DINA DAGLIGA UPPGIFTER

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i en inspirerande arbetsmiljö där samarbete och högt tempo blandat med mycket skratt genomsyrar vår vardag.
• Du ansvarar för att nå uppsatta mål för din arbetsgrupp.
• Du ansvarar för en säker arbetsmiljö inom ditt arbetsmiljöområde.
• Du leder och utvecklar dina medarbetare i enighet med IKEAs värderingar.

I rollen som gruppchef ansvarar du för både drift och personal. Det innebär att leda, coacha och utveckla våra medarbetare i enighet med IKEAs personalidé och värderingar. I dina arbetsuppgifter ingår även att fördela arbetet i gruppen och se till att arbetet på avdelningen utvecklas framåt och fungerar så effektivt som möjligt.

• Du rapporterar till Warehouse Manager.
• Som gruppchef har du personalansvar för ca 18 engagerade, mångsidiga och kompetenta medarbetare.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

IKEA Svenska AB är med våra distributionscentraler i Torsvik och Älmhult och ca 1500 medarbetare en av Sveriges största lagerverksamheter. Vårt uppdrag är att ta emot varor från hundratals leverantörer och leverera varorna till våra varuhus i norden eller direkt till kund i rätt tid, till högsta möjliga kvalitet, och till lägsta möjliga kostnad. Det är viktigt för oss att arbeta tillsammans för att nå våra mål och att allt vi gör, gör vi med kunden i fokus.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Vi erbjuder tillsvidareanställning med inledande provanställning med start 1 september. Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen, där sista dag för ansökan är 2021-05-12.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Claesson, josefin.claesson@ingka.ikea.com.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jessica Martinsson, jessica.martinsson@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan!