Overslaan ga naar hoofdinhoud

Vakantiewerk IKEA Heerlen

Heerlen, Limburg - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Parttime

Vacature omschrijving

WIE JE BENT

Bij IKEA in Heerlen zoeken we vakantiekrachten voor de afdelingen Logistiek en Customer Relations. Je zult op beide afdelingen ingeroosterd worden, daar waar op dat moment de meeste behoefte ligt. Deze vakantiebaan is beschikbaar voor 16 tot 40 uur per week. Geef in je brief aan waar jouw wensen liggen qua uren.

We hebben mogelijkheden voor vakantiewerk in de periode van 19 juli tm 5 september. Het is voor deze vakantiebaan noodzakelijk dat je in ieder geval van 26 juli tm 28 augustus beschikbaar bent voor IKEA.

Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, van de vroege ochtend tot de late avond en er wordt ook in het weekend gewerkt. Goed om te weten: er gelden toeslagen op verschillende momenten in de avonden en het weekend, die op kunnen lopen tot 100%. Klinkt goed? Lees snel verder en reageer.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
Je bent in de periode van 19 juli t/m 5 sept beschikbaar. (waarbij 26 juli tm 28 augustus een must is)
Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk.
Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is.
Je bent niet vies van fysiek werken en houdt van je handen uit de mouwen steken. 
Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
Je bent flexibel inzetbaar; zowel doordeweeks en in het weekend.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker van IKEA ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke klantervaring, die je kan bieden. Elke afdeling heeft hiervoor zijn eigen werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld bij Logistiek aan het bijvullen van de vakken, Sales zorgt o.a. voor het actief benaderen van de klant en Customer Relations is het laatste aanspreekpunt van de klant bij de kassa of buitenterrein.

Logistiek: Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier bijgevuld worden, dit betekent netjes en veilig. Met name zal je dit fysieke klusje tussen 6 en 10 uur in de ochtend doen. Je werkt in een stevig tempo en zorgt ervoor dat de winkel klaar is om de klanten te begroeten. Overdag zal orderpicking in de planning staat. Je verzamelt gedurende dag online bestellingen voor klanten. Je loopt dus voldoende kilometers op een dag!

Customer Relations : Jij werkt aan een optimale service voor de klant. Dit doe je op verschillende gebieden in de winkel; zo kan je werken bij de kassa, zelfscan, buitenterrein (het verzamelen van de karren) of bijvoorbeeld het aanvullen van de shoppingtools (zoals gele tassen en meetlintjes), zodat de klant deze kan gebruiken tijdens een prettige winkelervaring.

ONS TEAM BINNEN IKEA

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met om en nabij 450 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

In de weken dat jouw collega’s genieten van een welverdiende vakantie, is dit het moment waarop jij kan laten zien, waarom je geschikt bent als medewerker van IKEA. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten:
Een bruto uurloon van minimaal € 10,89,- (vanaf 21 jaar).
Toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%.
Je werkt in een gezellig team met leuke collega’s.
Een eventueel contract na de zomerperiode als het werken bij IKEA van beide kanten goed bevallen is.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in een van deze rollen? Fantastisch! Upload je CV en vul het vragenformulier wat bij deze vacature hoort in. Hierin staan o.a. vragen over de weken, dagen en tijden waarop je kan werken. En willen we graag wat meer weten over je motivatie om te werken bij IKEA Heerlen.


Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!