Overslaan ga naar hoofdinhoud

Vakantiewerk IKEA Haarlem

Haarlem, Noord-Holland - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Parttime

Vacature omschrijvingLaat de zomer maar komen! Jij ziet de periode van juli tot september als hét moment om extra uren te werken. Mooi, want met dit vakantiewerk als medewerker van IKEA kan je minimaal 12 uur tot 32 uren per week werken. Door dat op flexibele tijden te doen, heb je ook nog eens genoeg tijd om van het lekkere weer te genieten. Ideaal toch?

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Bij IKEA hebben wij verschillende afdelingen waar je kan gaan werken. Tijdens ons sollicitatiegesprek kijken we samen waar jij het beste past. Welke afdeling het ook wordt, 1 ding staat vast. Jij zorgt ervoor dat onze klanten deze zomer een geweldige ervaring in onze winkel hebben! Kort gezegd ga jij bij:

- onze IKEA Food-afdeling onze klanten snel en vriendelijk helpen door zorgvuldig het eten te bereiden en de werk- en eetomgeving goed schoon te houden. Daarmee zorg jij voor een geweldige gastbeleving.

- de sales afdeling klanten helpen de beste aankoopbeslissing te maken op een deskundige en vriendelijke manier. Ook zorg je ervoor dat de afdeling er netjes en opgeruimd uitziet.

-de afdeling logistiek al onze producten op de juiste plek leggen en de bestellingen van de klant snel en correct verzamelen.

-de afdeling customer relations werken aan een optimale service voor de klant. Dat doe je door aan de kassa de producten af te rekenen en ervoor te zorgen dat er genoeg tassen, karren en plattegronden zijn.DIT IS IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professioneel met je team.

Waar je ook terechtkomt, je komt áltijd in een gezellig team met toffe collega’s. Samen stellen jullie de klant centraal. Zo zorgen jullie voor een zo optimaal mogelijke winkelervaring. En als het ons samen ná de zomerperiode nog steeds bevalt, bestaat de mogelijkheid om 12 uur per week bij IKEA te blijven werken. Als bijbaan. En daar word jij blij van.

Of zoals Linda Voorthuis, HR generalist, het zegt: “Iedereen is bij ons gelijk, ongeacht de functie. We focussen ons liever op teamwork dan op hiërarchie en dat maakt het werken bij IKEA leuk.”

DIT BEN JIJ
Een energiekeling. Tijdens de zomerperiode is het bij IKEA extra druk en dus kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Hoe snel onze producten ook de schappen uit vliegen, jij laat je niet gek maken. Je ziet wat er moet gebeuren en handelt daar gelijk naar. Je werkt minimaal 12 uur per week en bent flexibel inzetbaar. Dat betekent dat je dag- en avonddiensten werkt, zowel doordeweeks als in het weekend. Verder heb je de mogelijkheid om [aantal] dagen per week te blokken. Op die momenten kunnen wij jou niet inroosteren en kan je van het lekkere weer genieten. Wat je nog meer nodig hebt:
-weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
-een goede conditie, het werk kan fysiek zwaar zijn.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medewerker IKEA en ontvang:
-als je 21 jaar of ouder bent, een uurloon van €13,15 (inclusief vakantiegeld én dertiende maand)
-wanneer je in de avond of in het weekend werkt een extra toeslag bovenop het basissalaris. Dit is minimaal 25% en kan oplopen tot maximaal 100% toeslag.
-eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL
Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer zo snel mogelijk! Daarna:
-bellen we je binnen een paar dagen voor een korte kennismaking.
-plannen we, als onze verwachtingen overeenkomen, een gesprek in.
-hoor je zo snel mogelijk of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Elsa Rodrigues, recruiter, weten via 0610083705 of elsa.rodrigues1@ingka.ikea.com . Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.