Overslaan ga naar hoofdinhoud

Recruitment & Selection Specialist

Haarlem, Noord-Holland - Ontdek meer over deze locatie Personeel & Organisatie Fulltime

Vacature omschrijving

Wie je bent

Jij bent iemand met een passie voor mensen en je wilt kandidaten een geweldige sollicitatie-ervaring bieden. Je omarmt de IKEA cultuur en vindt het prettig om in een dynamische en steeds veranderende omgeving te werken.

Daarnaast laat jij het volgende gedrag zien:
- Je weet hoe je op een informele en professionele manier met mensen samenwerkt
- Je kan makkelijk prioriteren en zelfstandig werken
- Je kunt de gemaakte afspraken nakomen en opvolgen
- Je weet met oplossingen te komen voor uitdagingen (zoals de huidige arbeidsmarkt)
- Je zorgt voor goed gedocumenteerde en analytische verslagen op het gebied van werving
- Je bent Nederlands sprekend

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

'- In de rol als Recruitment & Sourcing Specialist ondersteun je het proces rond de werving van talent op basis van de IKEA waarden.
- Je weet wat belangrijk is om een kandidaat een fijne sollicitatie-ervaring te bieden en zorgt ervoor dat we ons daardoor in onze processen steeds verbeteren.
- Je bent talent adviseur voor de units wat inhoudt dat je meedenkt en adviseert over het profiel dat er gezocht wordt.
- Je gaat aan de slag met alle recruitment gerelateerde KPI’s en je kennis over de arbeidsmarkt rondom een unit om samen met de unit een recruitment & sourcing strategie te creëren.
- Je zorgt ervoor dat alle Employer Branding en Recruitment gerelateerde communicatie in lijn is met de EVP-strategie van het land.
- Je support de unit in employer branding en recruitment gerelateerde initiatieven zoals recruitment events door bijvoorbeeld het delen van good examples en support bij de daadwerkelijke uitvoering.

Samen als een team

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. In Nederland maken alle 6.000 collega’s een beter dagelijks leven mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zo willen we een positieve duurzame verandering in de samenleving realiseren. Met respect voor elkaar en staan open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina).

Wij kijken uit naar je sollicitatie!