Overslaan ga naar hoofdinhoud

Medewerker Logistiek (Parttime)

Duiven, Gelderland - Ontdek meer over deze locatie Logistiek & Supply Chain Parttime

Vacature omschrijvingMedewerker Logistiek Parttime

Jij wordt blij van de ruimte die je bij ons krijgt om binnen de gestelde grenzen je eigen ding te doen. We hebben bij IKEA Duiven binnen Logistiek ruimte voor verschillende contracten. Je kunt kiezen uit 12, 16, 20 of 24 uur per week. Je zal vooral worden ingezet in de vroege ochtenden vanaf 5 uur (zowel door de week als in het weekend) maar je kunt ook op andere momenten worden ingeroosterd. De werktijden bij Logistiek variëren van 5.00 uur tot 00.00 uur. De nadruk ligt in de ochtenden. Als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team.

Een werkplek waar je je thuis voelt
Jouw diensten vliegen bij ons voorbij, écht waar. Van schappen vullen tot order picken en het magazijn opruimen. Jij doet het, met veel plezier. Je gaat als een trein met de elektrische pompwagen en de scanner is je nieuwe beste vriend. Fysiek werk verrichten is voor jou geen probleem.

Dit is IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Jij gaat werken in een gezellig team waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.

Dit ben jij
Een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je houdt met gemak 10 ballen in de lucht. Hoe druk het soms ook is. Je bent flexibel in je werktijden. Je zal zowel uren maken in het weekend als door de week. Doordat de werktijden variëren tussen 5.00 uur en 00.00 uur zijn er verschillende diensten. In de ochtend voor 10 uur zorgen we dat de winkel commercieel gevuld is voor onze klant. Dat doen we met een grote, goed op elkaar ingespeelde ploeg. Na 10 uur verzamelen we de orders voor onze online-klanten. Na 21 uur bereiden we met een groepje collega's de werkzaamheden voor de volgende dag voor zodat de ploeg in de ochtend weer efficiënt aan de slag kan.

Goed voor onze aarde én voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je kunt het onderstaande van ons verwachten.
-als je 21 jaar of ouder bent, een basissalaris vanaf € 11.31 per uur. Op doordeweekse dagen voor 7 uur en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62 per uur. Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt ervoor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
-een bonusregeling.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
-diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Want bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!