Overslaan ga naar hoofdinhoud

Bijbaan IKEA FOOD: HORECA (12 uur)

Duiven, Gelderland - Ontdek meer over deze locatie Horeca Parttime

Vacature omschrijving

WIE JE BENT

BEN JIJ ONZE NIEUWE TOPDOG?

Steek jij graag je handen uit de mouwen en werk je graag in een gezellig horeca-team? Ben jij flexibel inzetbaar op avonden (vanaf 17 uur), in het weekend en in schoolvakanties? Solliciteer dan op deze bijbaan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor horeca en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, zoeken we voor deze functie een nieuwe collega die:
- vrolijk is en onze gasten met een grote glimlach begroet;
- energie krijgt van werken in een hectische omgeving want jij werkt vaak op de drukste momenten van de dag;
- ziet wat er moet gebeuren en makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
- op zoek is naar een baan voor 12 uur per week en voor een langere periode (minimaal 1 jaar), waarbij je wordt ingezet op doordeweekse avonden, weekenddagen en feestdagen;
- begrijpt dat het werk fysiek vrij zwaar kan zijn.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker bij IKEA Food benader je onze gasten vriendelijk en serveer je heerlijke gerechten in een gastvrije omgeving waar zij graag nog eens terugkomen. Je houdt van dynamiek en schakelt makkelijk tussen werkzaamheden.

Hoe je dag er uit kan zien: Je start vandaag om 17:00 uur in de Bistro. Jullie kijken of de voorraad in orde is en natuurlijk ook of alles schoon is. Veel tijd heb je daar niet voor want de eerste hongerige gasten melden zich voor een lekkere hotdog en een milkshake. Na een drukke maar gezellige avond starten jullie met de voorbereidingen voor de volgende dag en zorgen jullie ervoor dat de collega’s van de volgende ochtend weer een schone start kunnen maken.  

Bekijk de UPPVLOG van Mariska onderaan deze pagina!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. Bij het restaurant, de bistro en Swedish foodmarket verrijken wij je smaakpupillen met een stukje Zweden!

Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Kom jij ons hierbij versterken?

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
-Wat spreekt jou aan in deze vacature bij IKEA FOOD?
-Waaruit blijkt dat je gastgericht bent?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Let's ketchup!