Overslaan ga naar hoofdinhoud

Vakantiewerk, IKEA Delft, 24 uur/week

Delft, Zuid-Holland - Ontdek meer over deze locatie Administratief Parttime

Vacature omschrijving

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben je minimaal 4 weken aaneengesloten (starten op 1 juli, 15 juli of 1 augustus) beschikbaar in de zomervakantie (1 juli t/m 31 augustus)? Bij IKEA in Delft zoeken we vakantiekrachten voor verschillende afdelingen. Deze vakantiebaan is voor 24 uur per week en laat dus nog voldoende tijd over voor andere leuke activiteiten in de zomer. Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, van de vroege ochtend (starten om 05:00) tot de late avond (tot 01:00) en er wordt ook in het weekend gewerkt.  Goed om te weten: als je werkt in de vroege ochtend, in de avond of tijdens het weekend ontvang je toeslagen van 50% tot 100% bovenop je salaris.Tijdens je werk leer je meer over IKEA en onze producten zodat jij onze klant kan helpen of zorgt dat de klant een prettige winkelervaring heeft. 

Wat ga je doen? 
Je zorgt er voor dat de klanten deze zomer een geweldige klantenervaring hebben!  
Als vakantiekracht zorg je dat de afdeling waar jij staat netjes, bijgevuld en voorzien is van prijzen. Je bent dus actief in de weer op de afdeling met de producten. Maar ook met de klant, die verschillende vragen heeft over het assortiment en de winkel. 

Wat kan jij van IKEA verwachten? 

 • Een gezellig team met leuke collega’s. 
 • Naast een bruto uurloon van minimaal € 11,58,- (LET OP, ben je nog geen 21 jaar, dan verdien je het jeugdloon) ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%.  

Wie ben jij? 
In de weken dat veel van onze medewerkers op vakantie zijn, moeten we kunnen vertrouwen op jouw capaciteiten en inzet. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken. 

 • Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk 
 • Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is en dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn.  
 • Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant. 
 • Je bent in de periode van 1 juli t/m 31 augustus minimaal 4 aangesloten weken beschikbaar en hebt geen vakantieplannen in die 4 weken. Je kunt starten op één van onderstaande data: 
  • 1 juli
  • 15 juli
  • 1 augustus
 • Je bent minimaal 17 jaar (ivm werktijden en kassawerk), voor onze logistieke afdeling geldt een minimum leeftijd van 18 jaar (i.v.m werktijden) en voor deze afdeling is eigen vervoer (een auto) noodzakelijk omdat OV in de vroege ochtend of late avond niet toegankelijk is) 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. 
 • Je bent flexibel inzetbaar; zowel overdag als in het weekend en zowel in de ochtenden, middagen als avonden. 

Interesse? 
Zin om deze zomer bij IKEA Delft aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op deze vakantiebaan met CV en motivatiebrief.  Je hoort daarna binnen enkele dagen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Ben je helaas niet door de 1e selectie heen gekomen? Ook dan krijg je bericht.  

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.  

Over IKEA Delft
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Vergelijkbare vacatures

Al onze beschikbare vacatures bekijken