Overslaan ga naar hoofdinhoud

Financial Operations Manager (Hoofd Financiële Administratie) | Core Business Franchise

Delft, Zuid-Holland - Ontdek meer over deze locatie Financieel, Accounting & Tax Fulltime

Vacature omschrijving

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in een veranderende omgeving? Met jouw gedrevenheid en frisse blik op het gebied van financieel administratieve werkprocessen, neem je de zaken zorgvuldig onder de loep om verbeteringen door te voeren binnen IKEA Core Business Franchise.

Als Hoofd Financiële Administratie geef je leiding aan een team van circa tien medewerkers. Jij bent de juiste persoon om het team te inspireren en continu te blijven ontwikkelen. De focus binnen deze afdeling ligt voornamelijk op het transactionele proces van Debiteuren- en Crediteurenadministratie. Hierbij zorg je als Hoofd Financiële Administratie voor dagelijkse effectieve en efficiënte werkroutines. Je benut kansen om het systeemlandschap en processen te optimaliseren en jouw passie als manager zien we terug in het bouwen van nog beter presterend team van toegewijde collega's. Een mooie gelegenheid om te balanceren tussen operationele en strategische onderwerpen in deze uitdagende functie.


Qualification

Over jou

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon met passie en bewezen track record op het gebied van financiële administratie, ervaring binnen een Shared Service Center is een sterke pre. Continu op zoek naar verbetering en het stimuleren van verandering typeert jou als manager. Je bent een Hoofd Financiële Administratie met uitstekende kennis die collega’s meeneemt in efficiëntere processen en je weet als geen ander het beste uit het team te halen.  Een ervaren people manager en een betrouwbare business partner met een solide financiële en boekhoudkundige achtergrond in een wereldwijde complexe werkomgeving.


More Information

Nog wat aanvullende informatie

Dit is een fulltime functie (40 uur per week) in Delft. Gedeeltelijk remote werken behoort tot de mogelijkheden. In deze rol rapporteer je direct aan de Accounting Manager. Ook is het van essentieel belang om multidisciplinair samen te werken met andere collega's, stakeholders en bijvoorbeeld franchisenemers.

Stuur je sollicitatie – CV en motivatie – in het Engels en vertel ons waarom jij een goede match zou zijn. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Informatie

Onze visie, om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen, beïnvloedt alles wat we doen. Het is een visie die leeft in de dagelijkse inspanningen van alle collega's, over de hele wereld.

Het vervullen van de IKEA visie vereist een sterke, efficiënte en duurzame organisatie. Daarom is de IKEA Business gebouwd op een franchisesysteem. De IKEA franchisegever, Inter IKEA Systems B.V., is de wereldwijde eigenaar van het IKEA Concept en heeft de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het IKEA Concept aantrekkelijk en concurrerend blijft en tegelijkertijd groei en een winstgevend bedrijf voor IKEA franchisenemers mogelijk maakt.

Wij bieden een vriendelijke en inspirerende werkomgeving, uitdagend en met mogelijkheden om te groeien, te leren en te ontwikkelen.

Lees meer over het IKEA Franchise-systeem hier en lees hier meer over ons.