Overslaan ga naar hoofdinhoud

Bijbaan logistiek medewerker (12 uur)

Barendrecht, Zuid-Holland - Ontdek meer over deze locatie Logistiek & Supply Chain Parttime

Vacature omschrijving

WIE JE BENT

Ben jij een echte aanpakker en zoek je een leuke bijbaan? IKEA Barendrecht zoekt jou. We hebben plaats voor meerdere nieuwe collega's.

De afdeling Logistiek binnen IKEA is verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk aankoopproces van de klant. De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen. Als medewerker Logistiek ben je in de ochtenden en avonden vooral bezig met het bijvullen van de winkel. Hiernaast kan het ook voorkomen dat je orders gaat verzamelen die een klant heeft besteld. Uiteraard zorg je ervoor dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt, met elke stap die je zet, zet je de wensen van de klant voorop.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je bent 12 uur per week beschikbaar voor het werken in verschillende diensten in de avonden en in het weekend. Door de week wordt er gewerkt van 1800 tot 2400 uur en in het weekend begin je soms om 06.00 uur.
· Je vindt het leuk om in een gebied te werken waar klantcontact onderdeel van je werk is.
· Je kan zelfstandig werken, kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en bent stressbestendig.
Je hebt een relevante logistieke studie achtergrond is een pre.
· Je schroomt niet om fysieke zware werkzaamheden uit te voeren, bent ouder dan 18 jaar en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer i.v.m. werktijden.
· Je bent punctueel en houdt ervan jezelf uit te dagen tot steeds betere prestaties.
· Je vindt het belangrijk om de dingen goed en secuur uit te voeren.
- Op termijn ben je bereid een hef- en/of reachtruckcertificaat te halen bij IKEA.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als je begint met je avonddienst krijg je van je leiding gevende te horen of er nog bijzonderheden zijn deze avond en dan ga je lekker aan de slag. Het is jouw taak om de bestelling voor de klant in onze winkel te verzamelen. Je weet dat hier een bepaalde tijd voor staat en het is een sport voor je om dit te halen. Een collega vraagt of je hem even kan helpen met het pakken van een zware kast, dat doe je gelijk. Je weet dat de baan fysiek zwaar kan zijn en een volgende keer heb je zijn hulp misschien wel nodig. Je kijkt de order nauwkeurig na en ziet dat er iets mist. Je werkt snel en efficiënt maar altijd veilig, samen met je collega’s. Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA en heb je je zo goed ontwikkelt, dat je de kans krijgt om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Barendrecht werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring (IKEA Barendrecht bestaat al 20 jaar!) in de woninginrichting is IKEA dé organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je per uur €10.89. Op doordeweekse avonden na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
-Een rooster via de app 4 weken van tevoren
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).


Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!