Overslaan ga naar hoofdinhoud

Medewerker Koopjeshoek, verkoop (15 uur)

Amsterdam, Noord-Holland - Ontdek meer over deze locatie Sales & Commercieel Parttime

Vacature omschrijving

WIE JE BENT

Komt duurzaamheid terug in alle facetten van je leven en weet jij samen met het team de retour stromen te optimaliseren? Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de gloednieuwe Circular Hub (Koopjeshoek) van IKEA Amsterdam die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR…. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan. Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden, Je hebt/bent/kan:
- Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen.
- Probleem oplossend vermogen: je bent in staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
- Zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten en op basis daarvan je het werk kan indelen en uitvoeren.
- Op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
- Affiniteit met duurzaamheid en bent bereid hier meer over te leren: je pakt daarin een ambassadeursrol.
- Kennis van computersystemen is een must, ervaring met Excel is een pre
- Flexibel inzetbaar met name in op de doordeweekse avonden van 17:30-22 uur en het weekend.
- In de schoolvakanties 32 uur per week beschikbaar zijn.
- Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.
- Je pakt graag je verantwoordelijkheid in deze baan waar je veel fysiek werk zult doen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Circular Hub (koopjeshoek) heb je de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de koopjeshoek. Aspecten als milieu staan hoog in het vaandel evenals het ‘ontdekken’ van knelpunten in bepaalde producten van IKEA.

Je bent medeverantwoordelijk voor de productkwaliteit en het verwerken van de dagelijkse afdelingscijfers. Je deelt deze gegevens met het team zodat de dag prioriteiten duidelijk zijn.

Daarnaast ben je in de Circular Hub ook bezig met: het her-verpakken van producten of het opbouwen van meubelen voor de Koopjeshoek en het analyseren van de retour gebrachte artikelen. Deze informatie verwerk je in ons computersysteem. Je hebt nauw contact met de verkoopafdelingen, controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Daarnaast verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de Circular Hub. De werkzaamheden vergen ook de nodige fysieke lichamelijke inspanningen.

We zetten je het liefst op 4 door de weekse avonden van 17:30-22 uur in. Of op 2 door de weekse avonden en een weekenddag (bij voorkeur de zaterdag).

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

'- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur en in de avonden na 19 uur €16,36. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een rooster via de app 4 weken van tevoren
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Een gezellig team met leuke collega’s
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoordt zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!