Overslaan ga naar hoofdinhoud

Underhållselektriker IKEA Industry Älmhult, 2-skift

Älmhult, Sweden - Ontdek meer over deze locatie Productie Fulltime

Vacature omschrijving

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.
IKEA Industry Älmhult AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 280 medarbetare där vi årligen tillverkar ca 8,4 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Vi expanderar och söker fler kollegor till vårt team på underhåll!
Är du en teknisk problemlösare som är strukturerad och har lätt för att samarbeta? Då kan detta vara något för dig!

Om jobbet
Vi söker industrielektriker till vår underhållsavdelning. Du kommer att arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll och förbättringar i vår maskinpark. Du kommer att vara del av ett bra team som arbeta i ett producerande företag där teknisk kunskap är en viktig del i arbetet. Du kommer att arbeta skiftgång.  

Vi söker dig som har
•    dokumenterad erfarenhet av produktionsutrustning
•    el/automationsutbildning
•    grundläggande kunskaper i mekanik/pneumatik
•    kunskap inom robotteknik (AAB/Kuka meriterande)
•    goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
•    värderingar som överensstämmer med oss på IKEA där du agerar ödmjukt, viljestarkt och där du skapar gemenskap och entusiasm 

IKEA erbjuder dig möjlighet att växa i ett företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete och att arbeta i en miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.
För ytterligare information om tjänsten kontakta underhållschef Joakim Norrman, 073-350 26 82. Facklig information GS, Magnus Martinsson 072-180 63 72.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

 

Vergelijkbare vacatures

Al onze beschikbare vacatures bekijken